Secretariaat, documentatie- en ontmoetingscentrum

Maatschappelijke zetel

CM-gebouw (achterste deel van de vroegere Thuiszorgwinkel)
Garenstraat 46 (toegang via Melkerij 25), 9900 Eeklo, België
Ons kantoor is bereikbaar via een aparte zij-ingang van het gebouw. Gedetailleerde beschrijving: zie onder.

+32 (0)9 377 93 00
info@NPMeetjesland.be
facebook

ondernemingsnummer: BE 0450-178-087
RPR: ondernemingsrechtbank Gent

Openingsuren

Ons secretariaat en documentatiecentrum zijn open van dinsdag t.e.m. vrijdag (10 tot 17 uur) of op afspraak. Kijk hieronder bij de medewerkers wie wanneer aanwezig is.

Wij proberen onze openingsuren te respecteren, maar onze personeelsleden werken deeltijds. Wegens externe vergaderingen, verlof of ziekte is ons kantoor soms onvoorzien gesloten. Wil je een bezoek voor gesloten deur vermijden, dan bel je best even op voorhand.

WIJ ZIJN GESLOTEN VAN 11 TOT 31 JULI.

Wereldwinkel

Naast ons kantoor ligt de Wereldwinkel. Handig om een bezoek te combineren, zeker omdat we er een Natuur.hoek hebben met een selectie Natuurpunt-producten. Bekijk de openingsuren van de Wereldwinkel Eeklo

Bereikbaarheid

Wie het openbaar vervoer of andere energiezuinige vervoersmiddelen gebruikt, heeft bij ons een stapje voor!

Met de trein uiteraard… Het station van Eeklo ligt op wandelafstand (500 m). Neem van aan het station het fiets- en wandelpad langs de spoorweg richting centrum. Na een paar honderd meter vind je links twee afslagen naar de kerk. Neem de tweede afslag door het bosje. Aan de parking vind je ons. Wij zijn met de fiets ook bereikbaar via de Raamstraat en de Kerkstraat.

De bussen van De Lijn komen uit verschillende hoeken van het (Meetjes)land en stoppen aan de halte Markt. Van daaruit neem je de Raamstraat tot je op je rechterkant de toegangspoort Stassano tegen komt. Ga door de poort. Op het einde van de parking Melkerij is ons kantoor gelegen.

Met de wagen: als je op gps rijdt, zoek je best op Melkerij 25 (Revalidatiecentrum Klimop). Rij de Raamstraat in, tot je op je rechterkant de oude toegangspoort van Stassano tegen komt. Rij de poort in, voorbij revalidatiecentrum Klimop en neem iets verder op het plein de parking. Melkerij is ook bereikbaar via de Kerkstraat. Opgelet: leg je blauwe schijf (max. 3 uur gratis parkeren), want de parkeerwachters zijn zeer actief!

Medewerkers