Gezinswerking Meetjesland – Snuit

Modderen in de natuur, een avonturenparcours volgen of met je snuit in het mos liggen? Bedenk het en doe het! Wij helpen je een beetje op weg met onze activiteiten en belevingsroutes. Bekijk onze pagina voor gezinnen.

Wil je zelf helpen om onze gezinswerking verder uit te breiden? contacteer ons secretariaat

Meetjeslandse Natuurfotowerkgroep

Ben je gebeten door (natuur)fotografie? Of ben je aarzelend beginnen en wil je nu toch wel weten hoe je met je sluitertijd en brandpuntsafstand kan spelen om het perfecte beeld te nemen? Onze fotowerkgroep bestaat uit vrijwilligers die samen op stap gaan om elkaar hun fotografietips door te spelen, zowel op technisch vlak als om te weten te komen op welke plekjes je moet zijn om bijvoorbeeld reeën te fotograferen.

contacteer ons secretariaat of fotografie@NPMeetjesland.be

Werkgroep toekomstbomen

Wij werken sinds 2020 aan het project ‘Toekomstbomen voor het Meetjesland’. Weinig bomen krijgen de mogelijkheid om op korte termijn monumentaal te worden. We gaven in elke gemeente van het Meetjesland bomen een mooie toekomst zodat ze op termijn monumentaal kunnen worden. Daarnaast plantten we op geschikte locaties nieuwe bomen aan, vooral op schooldomeinen en openbare plaatsen. Heel wat bomen kregen ook een boomspiegelbeplanting mee.

Help je mee om onze missie verder te zetten? Lees meer op www.npmeetjesland.be/toekomstbomen

contacteer ons secretariaat of toekomstboom@NPMeetjesland.be