Onze vereniging startte in 2016 geleden www.korteketenmeetjesland.be op. Het was de start van een werking rond lokale producten in het Meetjesland, onder meer via de opstart van boerenmarkten in verschillende gemeenten.

Natuurpunt en Partners Meetjesland participeert in 2022 en 2023 ook in het vervolgproject ‘Goeste, lekker Meetjeslands’. We blijven ons dus inzetten om lokale voeding te promoten.

Goeste in een gezinsfietstocht?

We organiseren op zaterdag 27 augustus 2022 een Goeste gezinsfietstocht door Nevele en Lovendegem.

Bezoek vijf boerderijen, waar we ook activiteiten voor kinderen voorzien. Zak daarna gerust nog even door aan de Zomerbar op ‘t Schaaphof.

Je maakt kennis met deze boerderijen:

Praktisch

INSCHRIJVEN OP VOORHAND IS NIET NODIG en deelname is gratis.

Vrije start tussen 13u30 en 15u (de boerderijen zijn open tot 17u).

Parkeren kan aan het station van Landegem of iets verderop aan de andere kant van het kanaal langs de spoorweg (Lambroekstraat, Landegem).

Op de hoek Lambroekstraat – Oever vind je onze infostand. Aan de infostand ontvang je een routefolder en een knooppuntenstrookje. Je kan de routefolder ook hieronder downloaden.

Na je fietstocht kan je doorzakken aan de zomerbar in ’t Schaaphof!

contact: Frederik Lapeirre, frederik@npmeetjesland.be, 0495 76 60 36

www.goeste-meetjesland.be

Dit project is een samenwerking tussen Plattelandscentrum Meetjesland, Natuurpunt en Partners Meetjesland, Landelijke Gilden, Obra|Baken, EROV en Stichting Lodewijk de Raet.

Met de steun van: