Dit is voor de jeugd!

Vroeger telde het Meetjesland 3 afdelingen van de Jeugdbond voor Natuur en Milieu. Momenteel is enkel JNM Poekebeek nog actief in de omgeving van Aalter. Daar moeten we iets aan doen! Want ook de jeugd heeft recht op haar portie natuur en milieu.

Wat zijn we van plan?

We proberen elke maand een originele, avontuurlijke, leerrijke activiteit voor jou in elkaar te steken. Op de meeste activiteiten zijn volwassenen niet welkom (tenzij in uitzonderlijke gevallen als gids of begeleider). Kortom: dit is HELEMAAL VOOR JOU!

We werken met 3 leeftijdsgroepen. Hopelijk heb je wat geduld, want we kunnen niet telkens voor elke leeftijdsgroep een activiteit organiseren:

  • piepers (7-11 jaar)
  • initiatieleden of ini’s (12-14 jaar)
  • jongeren (15-26 jaar)

We focussen ons op het noordelijke deel van het Meetjesland dus de activiteiten zullen vooral doorgaan in Eeklo, Kaprijke, Knesselare, Maldegem, Waarschoot, Evergem, Sint-Laureins en Assenede.

Dit zijn de volgende activiteiten

Wil je per mail op de hoogte blijven van de komende activiteiten? Bezorg ons je mailadres. Conform de wet op de privacy kan je je gegevens altijd aanpassen of verwijderen uit onze databank. Inschrijven is voor de meeste activiteiten niet noodzakelijk, maar het is wel handig voor ons om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.