Natuur ontmoet cultuur:
natuurfilm met live pianosoundtrack

Geniet van een prachtige natuurfilm met beelden uit de Lage Landen, begeleid door live pianospel van Matthias De Jaeger. Natuurfotograaf Peter De Craene en natuurfilmer Rudi Baetslé zorgen voor spetterende beelden. We geven de voorstellingen op twee locaties in de regio. Met de opbrengst zorgen we voor natuurherstel in het Meetjesland.

VZW Natuur Ontmoet Cultuur werd in 2019 opgericht door natuurfotograaf Peter De Craene en natuurfilmer Rudi Baetslé. Met de vzw willen zij de natuur zo veel mogelijk bij de mensen brengen en met elke filmvoorstelling een goed doel steunen.

De film wordt begeleid door pianist Matthias De Jaeger. Deze Gentse pianist-componist bracht meer dan 15 eigen composities uit die via internationale streamingplatforms al miljoenen keren werden gestreamd. Zijn muziek vond ook de weg naar TV-docu’s zoals ‘Back on Track’ (Telefacts, 2021). Hij schreef ook een muzikale theatervoorstelling ‘de Mens in dementie’ waarmee hij sinds 2022 al meer dan 40 keer op de planken stond in Vlaanderen.

Praktisch

Kies de locatie waar jij wil genieten van deze prachtige voorstelling.

zaterdag 2 maart (Aalter)

Trefpunt: auditorium gemeentehuis, Europalaan 22, Aalter

vrijdag 15 maart (Waarschoot)

Trefpunt: Sint-Ghislenuskerk, Dorp, Waarschoot


Deelname
: € 12 (lid Natuurpunt) / € 15 (niet-lid)

Inschrijven: het aantal plaatsen is beperkt – koop je ticket op voorhand, dan ben je zeker van een plaatsje!

Deuren open vanaf 19u30, voorstelling om 20u00. Met bar tijdens de pauze en na de voorstelling (breng cash geld mee).

Betalen doe je via rekening BE96 8902 0402 7205 van Natuurpunt en Partners Meetjesland, met de mededeling ‘natuur ontmoet cultuur’ en je naam.

Wij versturen geen inschrijvingsbevestiging of tickets. Enkele dagen voor de voorstelling sturen we wel een herinneringsmail. Meld je op de gekozen avond aan de inschrijvingsstand, waar je op onze deelnemerslijst zal staan.

Heb je nog vragen? 09 377 93 00, info@npmeetjesland.be

Organisatie: VZW Natuur ontmoet Cultuur, Natuurpunt en Partners Meetjesland, Natuurpunt Aalter, Natuurpunt Waarschoot