Maak gebruik van ons NPM-ontmoetingscentrum

Onze vaste stek in het station van Eeklo biedt niet alleen mogelijkheden voor Natuurpunt en Partners Meetjesland. Ook onze eigen lidverenigingen en andere organisaties kunnen gebruik maken van de beschikbare ruimte.

Organiseert je vereniging een voordracht, een dia-avond, een filmavond, een namiddag braakballen pluizen, een bestuursvergadering? NPM biedt je de nodige accommodatie aan op een ideale locatie: in het centrum van Eeklo, handig bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of de wagen. De zaal in het stationsgebouw biedt zitplaats aan ongeveer 50 personen.

Vergaderaccommodatie:

  • stoelen en tafels
  • overheadprojector (op aanvraag)
  • diaprojector (op aanvraag)
  • digitale projector (op aanvraag)
  • draadloos internet (op aanvraag)
  • scherm (op aanvraag)
  • televisie (op aanvraag)
  • geluidsinstallatie met dvd-speler (op aanvraag)

Keuken:

Er is beperkte mogelijkheid om maaltijden te bereiden (2 elektrische vuren, microgolfoven, 2 koelkasten, borden en bestek, bier-, wijn- en frisdrankglazen, koffietassen,…). Drank is verplicht af te nemen van NPM aan democratische prijzen.

Voor lidverenigingen van NPM is gebruik van de zaal gratis; er wordt wel een waarborg van 30 euro gevraagd. Voor cursussen en andere activiteiten waarvoor toegangsgeld wordt gevraagd, geldt een uitzondering en wordt 15 euro huur betaald per dagdeel.
Externe organisaties betalen 15 euro huur per dagdeel en 30 euro waarborg. Voorwaarde is dat de activiteit gelinkt is aan het thema milieu of natuur.

Overheadprojector (slides), diaprojector en televisie worden uitgeleend mits betaling van een beperkte huurprijs. Het volledige reglement en de prijzen kunnen op het NPM-secretariaat worden opgevraagd.

Reserveer het ontmoetingscentrum tijdig! Neem contact op met het NPM-secretariaat, K. Astridplein 1, 9900 Eeklo, 09 377 93 00, info[at]NPMeetjesland.be.

Organiseer iets samen met NPM

Wil je een activiteit in elkaar boksen samen met NPM? Wij staan open voor ondernemend geweld. NPM zorgt voor ondersteuning en voldoende promotie in het Meetjesland, zodat je activiteit gegarandeerd een succes wordt.