Fotowedstrijd!

Fototentoonstelling en toekomstbomen

Het begon in 2019, tijdens onze zoektocht naar monumentale bomen voor onze reizende fototentoonstelling ‘Diepgeworteld Meetjesland erfgoed’. Tijdens het fotograferen van monumentale bomen viel het ons op dat relatief weinig bomen de mogelijkheid hebben of krijgen om op korte termijn monumentaal te worden. Daar wilden we iets aan doen en we startten met het project toekomstbomen voor het Meetjesland. Met als doelstellingen meer bomen op schoolpleinen, in straten en parken. En met een fotowedstrijd!

Bomen in the picture

Help je mee om waardevolle bomen van het Meetjesland ‘in the picture’ te zetten? Deze zomer (2020) gaan we op zoek naar indrukwekkende foto’s van bomen in het Meetjesland. Welke boom is voor jou indrukwekkend? En hoe portretteer je hem?

Win!

De winnaar krijgt van zijn foto een professioneel afgedrukt exemplaar op groot formaat. De winnende foto reist wel eerst nog mee met onze tentoonstelling ‘Diepgeworteld Meetjeslands erfgoed’.

Voorwaarden

Met je deelname geef je ons toestemming om de foto kosteloos te gebruiken in onze publicaties. Je wordt uiteraard wel steeds als fotograaf vermeld.

Bezorg ons je beste foto(’s) van een toekomstboom of monumentale boom vóór 31 augustus:

  • Bezorg ons je foto’s zonder tekstvermeldingen op het beeld.
  • Deel je foto’s met ons op je eigen drive of stuur ze ons door via bijv. www.wetransfer.com. Bezorg ons wel een mailtje op toekomstboom@npmeetjesland.be met de naam van de fotograaf, de plaats van de boom, de boomsoort (indien gekend) en eventuele andere relevante info.
  • Enkel als je van ons een persoonlijke ontvangstbevestiging krijgt, hebben we alles goed ontvangen.
  • In september beslissen we wie de winnaar is.

Voor dit project krijgen we de steun van het Regionaal Landschap Meetjesland (Landschapswedstrijd)