Winteractie 2020-21

Uit uw kot, ’t is winter!

Daar zijn we weer, elk in onze eigen bubbel. Jullie ontdekten dat de natuur ook in de herfst en de winter prachtig kan zijn. Maar sommige gebieden kunnen de bezoekersdruk amper aan, zoveel nood hebben wij aan frisse lucht en natuur. Daarom zorgen wij deze winter voor enkele wandelingen in minder gekende Meetjeslandse natuurgebieden. Geniet ervan.

Uitdagingen voor kinderen

Bovendien zorgen we ook telkens voor een uitdaging voor kinderen. Volg zeker ook de facebook-pagina ‘wilde buitendingen’, zoek 50 wilde buitendingen en ook bij ons kan je in 2021 een gezinswerking verwachten.

scroll naar beneden en ontdek onze routes

Zorg dat de mensen na jou ook nog kunnen genieten

Blijf op de paden, hou je hond aan de leiband en neem je afval mee naar huis. Respecteer de rust in het natuurgebied en geniet!

Op (gezins)maat

We staan te popelen om activiteiten te organiseren voor gezinnen. Zet alvast je naam op onze interesselijst, zodat jij als eerste op de hoogte wordt gebracht van zodra we opnieuw activiteiten mogen organiseren!

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief, waarin we tussen december en februari telkens een nieuwe wandeling én een uitdaging voor de jeugd in de kijker zetten.